Categorii din Blog

Categorii din Blog

Iepurasul Calator prin Romania

Data: Accesari: 1420

Află unde a ascuns Iepurașul de Paște ouăle colorate. Harta Călător prin România se poate folosi pentru un scenariu de Egg Hunt.

Egg Hunt

O idee despre cum se poate juca pe harta Călător prin România, cu iepurașul de Paște. Este un fel de "vânătoare de comori", însă în loc să găsim comori, găsim ouă de ciocolată lăsate de iepurașul de Paște, care le-a pierdut în goana lui de a împărți cadouri la copii.

Se poate juca cu câte pahare netransparente doriți, în funcție de câți copii sunt în joc. Paharele trebuie sa fie mai multe față de câți copii sunt. Se ascund doar atâtea ouă de ciocolată câți copii sunt în joc. Fiecare copil pe rând trebuie sa pună intrebări, din care să primească indicii. Copiii vor începe să pună întrebări de la cel mai mare la cel mai mic.  Ascunzătorul poate să răspundă doar cu DA sau NU la întrebări. Scopul copiilor este acela de a găsi ouăle de ciocolată. Cine găsește mai multe ouă câștigă. Ei se pot folosi și de răspunsurile date de ascunzător la întrebările adversarilor.

Comentarii

Creat in Thursday, April 29, 2021 Postat de Miruna C. Link comentariu
Eu am jucat deja cu copii ceva de genul, dar nu cu oua, ci cu comori imaginare. Trebuie sa fie multe pahare in plus fata de comori, altfel copii descopera repede locatiile. De obicei celui mic ii place mai mult (4-5 ani).
Vizibil 1 - 1 din 1 articol

Lasa un comentariu