Categorii din Blog

Categorii din Blog

Calator prin Romania - joc geografic educativ

Calator prin Romania

Jurnal Calator prin Romania  Jucatori Calator prin Romania  Motricitate Calator prin Romania  Marime Calator prin Romania

Un joc colorat plin de aventura si informatii noi pentru copilul caruia ii place sa se joace "de-a masinutele", sau "de-a trenurile". Aventura intervine atunci cand copilul vede pictogramele din fiecare judet si isi creaza jocul in functie de nevoile si atractiie lui. Pentru cei mici, ajuta la motricitatea mainii copiilor, ei trebuind sa urmeze cursul unei linii de tren. Copiii putin mai mari dobandesc cunostinte geografice si de cultura generala jucandu-se cu aceasta harta, si bucurandu-se in acelasi timp de masinile sau trenurile lor preferate.

Seria Calator prin Romania permite multiple modalitati de joaca si add-ons. In curand se vor adauga la lista si alte jocuri educative tematice si accesorii.

Filtre active

 • Calator prin Romania

  135,00 lei

  Un joc simplu, de calatorie si aventura, pentru copii intre 3 si 10 ani, pe principiul invatare prin joc si creativate. Copiii vor dobandi multe cunostinte geografice si culturale despre Romania, in acelasi timp jucandu-se cu masinuta sau trenul preferat. Pentru cei mici jocul de urmarire a liniilor de tren ajuta la motricitatea mainii.

  Jocul contine:

  - o harta a Romaniei: 1,2 x 0,8m, - 1 sticker Aici locuiesc, - 5 stickere Aici vreau sa merg, - 5 stickere Aici am fost, - Instructiuni, - ambalaj

 • Set stickere

  11,00 lei

  Personalizeaza impreuna cu copilul tau harta Calator prin Romania cu setul de 20 de stickere pentru jocul educativ Discit. Lipirea stickerelor ajuta copiii sa isi defineasca scopul si motivele calatoriei cu trenuletul pe harta. Poate de asemenea sa tina evidenta locurilor pe care le-a vizitat in realitate, si unde si-ar dori sa mai calatoreasca real.

  Setul contine:

  - 10 stickere Aici am fost
  - 10 stickere Aici vreau sa merg
  - ambalaj