Calator prin Romania

dsc_001

Un joc simplu, de calatorie si aventura, pentru copii intre 3 si 10 ani, pe principiul invatare prin joc si creativate. Copiii vor dobandi multe cunostinte geografice si culturale despre Romania, in acelasi timp jucandu-se cu masinuta sau trenul preferat. Pentru cei mici jocul de urmarire a liniilor de tren ajuta la motricitatea mainii.

Jocul contine:

- o harta a Romaniei: 1,2 x 0,8m, - 1 sticker Aici locuiesc, - 5 stickere Aici vreau sa merg, - 5 stickere Aici am fost, - Instructiuni, - ambalaj

135,00 lei
cu TVA

  • Plati online in siguranta prin Mobilpay Plati online in siguranta prin Mobilpay
  • Livrare se va asigura după data de 5 decembrie 2022. Livrare se va asigura după data de 5 decembrie 2022.
  • Verifica Retur produse inainte de a comanda Verifica Retur produse inainte de a comanda

Calatoreste alaturi de copilul tau cu trenul in toate locurile tarii. Un joc colorat plin de aventura si informatii noi pentru copilul caruia ii place sa se joace "de-a masinutele", sau "de-a trenurile". Jocul consta intr-o plansa mare din frontlit, de 1,2mx0,8m, care reprezinta harta Romaniei, cu resedintele de judet si linii de tren intre acestea. Aventura intervine atunci cand copilul vede pictogramele din fiecare judet si isi creaza jocul in functie de nevoile si atractiile lui.

Jurnal Calator prin Romania      Jucatori Calator prin Romania     Motricitate Calator prin Romania       Marime Calator prin Romania

Mai multe idei de joc educativ si de cunostinte pe harta Călător prin România puteti gasi pe pagina de pe blog.

Ce contine jocul?

Jocul contine o harta mare a Romaniei, de 1,2mx0,8m, 1 bulina cu locatia "aici locuiesc", 5 buline de lipit pe harta cu "aici am fost", 5 buline de lipit pe harta cu "aici vreau sa merg", instructiuni si ambalajul, un tub de carton cu dimensiunile de 83cmx5cmx5cm, in care harta se poate rula si pastra intr-un spatiu restrans.

Jocul nu contine trenulete, masini, pioni sau zaruri, necesare la unele metode de joaca pe care copilul alege sa le joace. Dorim sa provocam creativitatea copilului de a se juca cum doreste, astfel ca nu dorim sa restrangem aceste posibilitati.

Cui este destinat acest joc?

Copiii de la 3 la 6 ani se vor juca instinctiv pe harta, ducand dupa ei trenul sau masina preferata. Plimband-se prin toate locatiile cu trenul ei se vor familiariza cu forma Romaniei, judetele, regiunile si vecinii ei. Cu ajutorul unui parinte vor putea sa retina si informatiile de baza despre fiecare judet, prin pictogramele prezente in fiecare locatie.

Copiii de la 6 la 10 ani au 2 jocuri de cunostinte generale descrise in instructiuni pe care le pot juca, ambele se bazeaza pe cunostintele copiilor despre judetele prin care trebuie sa calatoreasca. Pentru a calatori din judete in judet ei trebuie sa spuna cu voce tare o informatie despre fiecare. Pictogramele de pe harta in acest caz au titlul de indicii, de care ei se pot folosi pentru enuntarea informatiilor.

Regulile jocului sunt simple, nu limitează creativitatea copilului. Pentru cei mai mari, până la 10 ani, se poate juca și interactiv, cu alți copii, harta îi ajută să dobândească cunoștințe, dar acestea nu sunt limitate la ce oferă jocul, putând să folosească orice sursă de informație potrivită.

dsc_001

Date informative

Material
Frontlit
Dimensiune
1,2 x 0,8 m
Ambalaj
Tub de carton
Vârsta recomandată
3-10 ani

Cod produs specific

Descarca

Regulament Calator prin Romania

Aici puteti gasi explicatia pictogramelor de pe harta, cateva idei de joc si instructiuni de pastrare.

Descarca (7.26MB)

S-ar putea sa iti mai placa

Comentarii (3)
Nota