Categorii din Blog

Categorii din Blog

Modalitati de livrare pentru produsele vandute de Discit – Invat sa cresc!

1. Livrare prin curier in 3-4 zile lucratoare de la primirea platii, cu taxa de transport aferenta. Produsele va vor ajunge acasa la usa, cu un telefon de confirmare inainte.

2. Ridicare de catre dvs in 1-2 zile lucratoare din orasul Cluj-Napoca, str. Donath nr. 138 ap. 2, de Luni pana Vineri.

Taxa de livrare

Taxa de livrare clasica este de 17,85 lei. Taxa de livrare se va aplica si va fi vizibila pentru toate produsele din cos dupa ce vei alege/completa adresa de livrare si metoda de livrare preferata.

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 150 lei, cu exceptia comenzilor care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit. In cazul in care o comanda contine produse si un card cadou, valoarea totala rezultata fiind de minimum 130 de lei, transportul gratuit nu se aplica.  

Stadiul comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda si ai primit mesajul de "Confirmare comanda", poti urmari stadiul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Istoricul comenzilor” - Detalii.

Modificare sau anularea livrarii/comenzii

Posibilitatea anularii unei comenzi sau a unei livrari este posibila doar daca aceasta inca nu are inca stadiul “Comanda expediata” si este doar in curs de procesare. Aceasta optiune este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Istoricul comenzilor – Detalii”, prin formularul de trimitere mesaj catre noi din josul paginii. Mesajul de anulare a comenzii sau livrarii trebuie sa contina nr. de comanda si data la care aceasta a fost plasata.

In cazul in care anularea nu mai este posibila pentru ca deja a fost expediata, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la 0735 526 712. Vom face tot posibilul sa iti modificam sau anulam comanda in conditii benefice pentru ambele parti.Bucura-te impreuna cu copilul tau de jocurile educative Discit!