Categorii din Blog

Categorii din Blog

Cărți povești pentru copii - Autor la 10 ani.

Activitati

Copiii învață prin citit, și prind foarte mult din experiențele altora, chiar și din experiențele personajelor din cărți. Am lansat o serie de cărți Scriitor la 10 ani, prin care tipărim caărți scrise de copii.

Prima carte din această serie este scrisă de Ana-Sofia Colcer, are 10 ani, și este foarte incântată să împărtășească cu alți copii poveștile ei.

Filtre active

 • Baby Paulownia
  • Stoc epuizat

  Baby Paulownia

  30,00 lei

  Produsul nu se află pe stoc.

  Invata copilul sa fie prietenos cu natura. Copacul de Pualownia va creste repede si este usor de ingrijit. Rasadurile sunt inca mici 4-5 cm, si se pot pastra in ghiveci in casa pana la transplantare. Se pot planta afara dupa ce ajung la 20-30cm inaltime, incepand din mai pana in toamna.

  Se planteaza si apoi se creste afara, unde poate beneficia de lumina. Frunzele copacului sunt foarte mari si produc foarte mult oxigen.

  O comanda include 3 copacei mici (rasad) + 5 seminte de copac.

  Stoc epuizat
 • Umbrele colorate

  42,00 lei

  Umbrele Colorate este o poveste scrisă de o fetiță de 10 ani, Ana Sofia, care își dorește să devină scriitoare. Învățăm din povestea ei despre umbrele că, pentru a-ți îndeplini visele este nevoie de acțiune și de perseverență.

  Povestea simplă și pe înțelesul copiilor mici este o inspirație de moment și pentru părinți.