Set stickere

dsc_002

Personalizeaza impreuna cu copilul tau harta Calator prin Romania cu setul de 20 de stickere pentru jocul educativ Discit. Lipirea stickerelor ajuta copiii sa isi defineasca scopul si motivele calatoriei cu trenuletul pe harta. Poate de asemenea sa tina evidenta locurilor pe care le-a vizitat in realitate, si unde si-ar dori sa mai calatoreasca real.

Setul contine:

- 10 stickere Aici am fost
- 10 stickere Aici vreau sa merg
- ambalaj

11,00 lei
cu TVA

  • Plati online in siguranta prin Mobilpay Plati online in siguranta prin Mobilpay
  • Livrare se va asigura după data de 5 decembrie 2022. Livrare se va asigura după data de 5 decembrie 2022.
  • Verifica Retur produse inainte de a comanda Verifica Retur produse inainte de a comanda

O activitate distractiva de a lipi stickere pe harta Romaniei

Jurnal Calator prin Romania

Calator prin Romania ofera doar 5 stickere din fiecare categorie. Acest set se poate cumpara deodata cu jocul, sau separat, daca mai aveti nevoie de stickere in plus. Dimensiunea unui sticker este de 2 x 2 cm, si se poate folosi usor de catre copii.

Ei pot identifica pe harta, impreuna cu parintele sau singur unde a calatorit in realitate pana acum, si poate sa isi aminteasca ulterior de aceste locuri. De asemenea poate plasa pe harta si stickerele unde doreste sa mearga in continuare. Copiii vor putea astfel sa isi stabileasca obiective si sa tina evidenta in timp real odata ce a indeplinit acele obiectie. Stickerele pot fi lipite unele peste altele, astfel o locatie marcata ca Aici vreau sa merg poate fi usor inlocuita cu una Aici am fost.

dsc_002

Date informative

Material
Autocolant PVC
Dimensiune
2 x 2 cm
Ambalaj
punga plastic

Cod produs specific

S-ar putea sa iti mai placa

Comentarii (0)