Categorii din Blog

Categorii din Blog

Construiește România - 3-6 ani

Data: Accesari: 1251

Doar imaginația ne poate opri. Călător prin România se poate juca de către cei mici, 3-6 ani, cu tot ce au acasă. Inclusiv plastilina. Am construit autostrada Transilvania - Moldova din plastilină, și am călătorit pe ea între cele două regiuni.

CONSTRUIEȘTE ROMÂNIA

Deoarece harta ne permite să ne imaginăm, ne imaginăm ce ne face plăcere. Un traseu bine stabilit, câteva mașinuțe și multă, multă plastilină. Astfel că se poate să avem o bază pentru nino-nino mai educativă decât parchetul. De asemenea ne permite să învățăm că Transilvania și Moldova sunt două regiuni vecine ale României și putem călători între ele cu trenul sau cu mașina.

Am construit autostrada noastră din plastilină între Cluj-Napoca și Iași. În faza de proiect am identificat județele prin care autostrada noastră va trece, le-am numărat și apoi am trecut la fapte: am cărat bolovani pentru fundație, am adus mașinuțele de turnat asfalt și de întins și am pus semnele de circulație. Apoi am testat, să vedem dacă e bine făcută.

Calator prin Romania 3-6 ani  Calator prin Romania 3-6 ani

Materialul hărții

Materialul din care este gândit jocul educativ Călător prin România este ideal pentru joaca cu plastilina. Aceasta aderă la suprafața fina mată și se poate strânge fără a lăsa urme. Copiii pot construi elemente noi pe harta din diverse materiale, cum este plastilina, sau chiar acuarelele. Harta se spală foarte ușor cu apă și săpun, respectând normele de igienă atunci când este necesar.

Comentarii

Creat in Friday, April 16, 2021 Postat de Anca B. Link comentariu
Băiețelul meu de 2 ani se joaca aproape zilnic cu aceasta harta "Călător prin Romania". Fie ne jucam cu mașinuțe și facem concurs cine ajunge mai repede din punctul A în punctul B, fie imi indica imaginile despre care vrea sa ii povestesc, fie se joaca cu copilași mai mari (toți vor sa ajungă la Zoo) sau pur și simplu folosește harta pe post de "plapumioara" ?. "Calator prin Romania" este un joc educativ, frumos creat, ușor de depozitat, material rezistent, un joc potrivit pentru activități copii-parinti și cred ca ar putea fi un instrument potrivit școlarilor.
Vizibil 1 - 1 din 1 articol

Lasa un comentariu