Produse noi

Produse noi

Categorii din Blog

Categorii din Blog

Produse noi

 • Baby Paulownia
  • Nou

  Baby Paulownia

  30,00 lei

  Invata copilul sa fie prietenos cu natura. Copacul de Pualownia va creste repede si este usor de ingrijit. Rasadurile sunt inca mici 4-5 cm, si se pot pastra in ghiveci in casa pana la transplantare. Se pot planta afara dupa ce ajung la 20-30cm inaltime, incepand din mai pana in toamna.

  Se planteaza si apoi se creste afara, unde poate beneficia de lumina. Frunzele copacului sunt foarte mari si produc foarte mult oxigen.

  O comanda include 3 copacei mici (rasad) + 5 seminte de copac.

 • Set stickere
  • Nou

  Set stickere

  9,99 lei

  Personalizeaza impreuna cu copilul tau harta Calator prin Romania cu setul de 20 de stickere pentru jocul educativ Discit. Lipirea stickerelor ajuta copiii sa isi defineasca scopul si motivele calatoriei cu trenuletul pe harta. Poate de asemenea sa tina evidenta locurilor pe care le-a vizitat in realitate, si unde si-ar dori sa mai calatoreasca real.

  Setul contine:

  - 10 stickere Aici am fost
  - 10 stickere Aici vreau sa merg
  - ambalaj

 • Calator prin Romania
  • Nou

  Calator prin Romania

  115,00 lei

  Un joc simplu, de calatorie si aventura, pentru copii intre 3 si 10 ani, pe principiul invatare prin joc si creativate. Copiii vor dobandi multe cunostinte geografice si culturale despre Romania, in acelasi timp jucandu-se cu masinuta sau trenul preferat. Pentru cei mici jocul de urmarire a liniilor de tren ajuta la motricitatea mainii.

  Jocul contine:

  - o harta a Romaniei: 1,2 x 0,8m, - 1 sticker Aici locuiesc, - 5 stickere Aici vreau sa merg, - 5 stickere Aici am fost, - Instructiuni, - ambalaj